Блог

Бизнис имиграција во Европа. Предности, недостатоци, стапици
Отворањето бизнис или купувањето оперативна компанија во една од земјите на ЕУ е одличен начин за...
Детали
Услови за бизнис во Словенија за добивање дозвола за престој
Словенија станува сè попопуларна меѓу странците како дестинација каде што можете да најдете...
Детали
Се што треба да знаете за кредитите за студенти
Студенески кредит (заем) – тоа е резервен план во тој случај кога имате недостаток на...
Детали
Бесплатни студии во Словенија – кој тип на студии да се изберат?
При запишувањето на факултет во Словенија многу идни студенти се прашуваат кој факултет да го...
Детали
Добивање дозвола за престој во Словенија за членови на семејството на странец
Странците се преселуваат во Словенија во потрага по безбедност, економска перспектива,...
Детали
Чекори за регистрација на фирма во Словенија – DOO и филијала
2TM им овозможува на клиентите помош при започнување бизнис во Словенија, со цел да им овозможи брз...
Детали
Словенија е една од најпопуларните дестинации за странците
Словенија е една од најпопуларните дестинации за странци, не само поради потенцијалот на...
Детали
Најголемите бенефиции од студирањето во Европа
Ние луѓето постојано учиме.Изборот да се студира во странствоа може да биде искуство, коешто ќе...
Детали
Трошоци на студентите во Словенија
Како што е повеќепати споменато, високото образование во Словенија за државјаните на земјите од...
Детали

    Закажете
    консултација

    Поставете ни прашање и закажете консултација.
    Нашите експерти ќе ви одговорат што е можно поскоро.

    Поставете ни прашање