Словенечка компанија 2TM, svetovanje za izobraževanje, d.o.o., специјализирана за советуванје во областа на образованието и деловната миграција. Погледнете повеќе за компанијата на www.2tm.eu

Ljubljana, Slovenija
Dunajska cesta 106

Телефон: +386 69 699 287
Whatsapp / Viber / Telegram: +386 69 699 287
E-mail: [email protected]

Работно време: понеделник – петок од 8:00 до 16:00 часот